ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Κάτι σπουδαίο θα συμβεί στο 2017 Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο Θεσσαλονίκης: Για πρώτη φορά και σε αποκλειστικότητα θα παρουσιαστεί η νέα πλατφόρμα πλειστηριασμών και κόκκινων δανείων!
Για πρώτη φορά θα γίνει δυνατή η ουσιαστική, ενεργητική διαχείριση χιλιάδων ακινήτων που συνδέονται με τα κόκκινα δάνεια στην Ελλάδα!
#ifc17thess

Πιστοποίηση αξίας, εκδήλωση ενδιαφέροντος αγοραστών και γνωριμία με τα ακίνητα θα γίνεται μέσω των ηλεκτρονικών υπολογιστών , όλο το 24ωρο, με δυνατότητα για πολλαπλές προσφορές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με τους όρους του ιδιοκτήτη. Αυτή θα είναι μια προβολή στο άμεσο μέλλον που θα ομαλοποιεί την αγορά, τα NPL’s των τραπεζών και τις αναγκαστικές εκτελέσεις.

Με αυτή τη μέθοδο παρακάμπτονται τα προβλήματα που δημιουργούνται υπό την πίεση και την απελπισία της τελευταίας στιγμής στους πλειστηριασμούς οι οποίοι μπορεί να καταλήγουν σε ευτελή τιμήματα ακόμα κι αν δεν το επιθυμεί καμία πλευρά.

Η τελική πράξη θα είναι αποτέλεσμα συνεργασίας πωλητή-αγοραστή με τους πιστωτικούς οργανισμούς της χώρας και τη συμβολή των ειδικών εκτιμητών.

Η σχετική πλατφόρμα που ετοιμάζεται, αναμένεται να είναι σε πλήρη λειτουργία εντός του μήνα.

Ειδικότερα, προβλέπεται ότι θα παρέχεται ευχέρεια για την υποβολή όχι μόνον μίας προσφοράς, αλλά πολλών, προκειμένου να επιτυγχάνεται, κάθε φορά, το μεγαλύτερο δυνατό ποσό για το προσφερόμενο ακίνητο.

Παράλληλα, με το νέο ηλεκτρονικό σύστημα, πλειστηριασμοί ακινήτων θα διενεργούνται 24 ώρες το 24ωρο.

Σημαντικό στοιχείο του νέου συστήματος είναι ότι θα μπορούν να μετέχουν ενδιαφερόμενοι όχι μόνον από την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.