ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η οικονομία βρίσκεται σχεδόν σε στασιμότητα. Τα καταστήματα τροφίμων βρίσκονται κοντά στο κλείσιμο, επειδή οι πελάτες δεν έχουν χρήματα. Οι μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις έχουν σταματήσει να λειτουργούν, επειδή τα τιμολόγια δεν πληρώνονται.

Ενώ η οικονομία της Ινδίας είναι μια οικονομία με πολύ υψηλά ποσοστά συναλλαγής με μετρητά, πολύ περισσότερο από ό, τι οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ευρώπη, ο πρωθυπουργός Narendra Modi βγήκε και είπε ότι η μετάβαση στο νέο νόμισμα θα μπορούσε να πάρει ακόμα μερικές εβδομάδες και θα μπορούσε να οδηγήσει σε κάποιες αβεβαιότητες, σύμφωνα με το περιοδικό BRICS.

Η κυβέρνηση της Ινδίας έχει κλονίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών σε τέτοιο βαθμό, ώστε να εμπιστεύονται το δολάριο ΗΠΑ περισσότερο από το δικό τους νόμισμα.

Οι Ινδοί συρρέουν σε διαδηλώσεις εναντίον της κυβέρνησης η οποία ακυρώνει τα χαρτονομίσματα με 500 και 1.000 ρουπίες. Αυτό δημιούργησε πραγματικό χάος στην Ινδία και το πείραμα αποδεικνύεται ότι είναι μια πλήρης καταστροφή.

Κυριολεκτικά, εκατοντάδες χιλιάδες Ινδοί έχουν εισβάλει στα ΑΤΜ προσπαθώντας να πάρουν μετρητά, σύμφωνα με τις αναφορές των Hindustan Times. Προσπαθούν να πάρουν τα χρήματά τους από τις τράπεζες αλλά αυτό γίνεται αδύνατο σε πολλές περιπτώσεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.