ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ερώτηση: κύριε Μαυράκη είχατε προβλέψει πεντακάθαρα την χειραγώγηση, όπως είπατε, στον χρυσό. Προβλέψατε τον Ιούνιο ότι δεν ήταν η ώρα για αγορά και θα πέσει πάλι χαμηλά! Αλλά δεν σας παρακολούθησα και επένδυσα, το είχα κάνει κι μετά είδα την πρόβλεψή σας. Μέσα σε τρεις μήνες η αξία του γύρισε στα χαμηλά του 2016 και οι απώλειες είναι μεγάλες. Παρακαλώ να έχετε συχνότερες προβλέψεις.

Μ.Ε.

Απάντηση: Μέσα στον Ιούνιο του 2016, δύο φορές προειδοποίησα. Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΥΣΟ και ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΒΛΕΨΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΟ.

Δυστυχώς οι επιτήδειοι εκμεταλλεύονται πάντα την ίδια τάση των ανθρώπων. Αγοράζουν και με τα δύο χέρια είτε χρυσό είτε μετοχές ή άλλο στο υψηλότερο σημείο.

Από τις 17 Ιουνίου του 2016 που ήταν το πρώτο άρθρο, μέχρι τις 28 Σεπτεμβρίου παρασύρθηκαν σε επένδυση που σε μικρό χρόνο μέχρι σήμερα είχε κατακόρυφη πτώση της τάξης του 12,5%

gold1

Είναι θέμα χειραγώγησης που ξέρουν πώς να λειτουργεί σε κάθε περίσταση. Αυτή τη στιγμή η ανάλυση δείχνει ότι ο χρυσός δεν βρίσκεται ακόμη στο κατώτερο σημείο της καμπύλης και υπάρχουν αντιστάσεις στα σημερινά του επίπεδα που πρέπει να επαληθευθούν. Μια κίνηση αγοράς είναι προς το ανάποδο, αποτελεί μειονέκτημα. Αλλά για να υπάρχει κέρδος πρέπει να έχει όγκο η αγορά. Όπως έχω υπογραμμίσει ουδέποτε μπορεί να λειτουργήσει η χειραγώγηση χωρίς να υπάρχει όγκος και χωρίς κέρδος. Αυτό συνέβη το καλοκαίρι παρά την πρόβλεψη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.