ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Η κόλαση της πολιτικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο μακάριος ύπνος της Ευρωπαϊκής πολιτικής ελίτ, είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα διαταραχθεί. Θα προσπαθήσουν να εξορκίσουν την εκλογή Τραμπ στην προεδρία των ΗΠΑ και να «πουλήσουν» ανούσιες αναλύσεις για να αποπροσανατολίσουν τους πολίτες.

Όπως είχαμε επισημάνει, η γενικευμένη επίθεση στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους οδηγεί ακραία φαινόμενα λαϊκισμού να βρίσκουν απήχηση και να ανατρέπουν τους κοντόφθαλμους χειρισμούς του κατεστημένου.

Όσο και να φαίνεται παράξενο, το πρώτο μήνυμα ήρθε από την Ελλάδα με την εκλογή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (ψέκαζαν τους Έλληνες σύμφωνα με τον Καμμένο. Σήμερα μάλλον τους ψεκάζει ο ίδιος!!!). Ακολούθησαν οι PODEMOS, η Πολωνία και Ουγγαρία, η ακροδεξιά στην Αυστρία, το BREXIT και σειρά έχει η Λεπέν και η Μέρκελ με ενδιάμεσους σταθμούς στην Ιταλία, Αυστρία κλπ.

Η Ευρωζώνη βρίσκεται σε πορεία διάλυσης, η παγκόσμια οικονομία αδυνατεί να ξεπεράσει την κρίση και η μόνη πολιτική που ασκείται είναι να αυξάνουν τους φόρους. Για την Ελλάδα δεν γίνεται λόγος!!! Οι επιχειρήσεις κλείνουν και το κατεστημένο, με τον Τσίπρα μπροστά, ποινικοποιεί τις επιχειρήσεις που έχουν νόμιμη έδρα σε Κύπρο, Βουλγαρία, Μάλτα!!!!!! Χώρες που ανήκουν στην Ευρώπη, ενταγμένες και συνδεδεμένες με την Ευρωζώνη και υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας!!!

Τα «ξεφτέρια» της οικονομίας είχαν αποφασίσει να μετατρέψουν τις οικονομίες των χωρών σε ανταγωνιστικές της Κίνας με αντίστοιχους μισθούς και χωρίς συντάξεις.

Τώρα εισπράττουν την Κινεζοποίηση στις επιλογές τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.