ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Στο Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο ο Κωνσταντίνος Μαυράκης είχε προβλέψει και αναλύσει αυτή την εξέλιξη.

Ανατροπή του παγκόσμιου χρηματοοικονομικού παιγνιδιού είχε προβλεφθεί στο Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο και αυτή συντελείται με την απόφαση των ΗΠΑ για μείωση του φορολογικού συντελεστή στο 15%!

Ο Κωνσταντίνος Μαυράκης προβλέπει και αναλύει τι σημαίνει η αναμενόμενη γι αυτόν μείωση της φορολογίας των ΗΠΑ στο 15%

Την Ιστορική απόφαση για «τη μεγαλύτερη μείωση φόρων στην αμερικανική ιστορία», δηλαδή μείωση στο 15% από 35% του φορολογικού συντελεστή των επιχειρήσεων, ανακοίνωσε ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Στίβεν Μνούσιν (Steven Mnuchin).

Η φορολογική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ προβλέπει ακόμη τη μείωση του ανώτατου συντελεστή του ατομικού εισοδήματος των επιχειρηματιών(pass-through businesses tax), ο οποίος αφορά μικρομεσαίες και ατομικές επιχειρήσεις, από το 39,6% επίσης στο 15%.

Όπως ανέλυσε στο συνέδριο ο κ. Κωνσταντίνος Μαυράκης στόχος του Τραμπ είναι να επαναπατρίσει τα κεφάλαια, κυρίως από Ασία-Κίνα και Μεξικό, των Αμερικανικών Εταιρειών. Η κίνηση αυτή ανατρέπει τις σημερινές διαδρομές κεφαλαίων αλλά και τις συνθήκες εμπορίου.

Οι ανιστόρητοι “αναλυτές” βιάστηκαν να βαφτίσουν την ενέργεια αυτή ως μετατροπή των ΗΠΑ σε φορολογικό παράδεισο!!!

Είναι όλοι αυτοί ανίκανοι να αντιληφθούν τις συμβαίνει στον κόσμο!

Είναι ανίκανοι να δουν πέρα από τις παρωπίδες τους!

Έχουμε γράψει 15% φόρος εδώ και τώρα διότι και η Ελλάδα, εγκαίρως, πριν είναι αργά πρέπει να μειώσει τους φορολογικούς συντελεστές στο 15%!

Αλλά δυστυχώς έχουμε εγκλωβιστεί σε κυβέρνηση με Ιστορική ανικανότητα και πολιτικά κόμματα που δεν θέλουν να χάσουν την εκλογική πελατεία τους που απομυζά παρασιτικά το κράτος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.