ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Τους ζήτησαν να πληρώσουν φόρο! Ναι σωστά διαβάζετε. Στις Βρυξέλλες πρέπει να πληρώσεις φόρο για να χορέψεις. Το DE REDACTIE.BE αναφέρει ότι οικονομικοί επιθεωρητές της πόλης επισκέφθηκαν την περασμένη εβδομάδα το Bonnefooi, ένα καφέ στο κέντρο των Βρυξελλών. Οι επιθεωρητές, ούτε λίγο ούτε πολύ ζήτησαν από τους ιδιοκτήτες να πληρώσουν φόρο χορού!!!

Από πού ως που? Ανέσυραν έναν ξεχασμένο νόμο της δεκαετίας του 50’ καθώς η κυβέρνηση χρειάζεται και άλλα έσοδα, ενεργοποίησαν τον νόμο από το 2014.

Τι προβλέπει? Για κάθε πελάτη που χορεύει σε ένα μπαρ ο ιδιοκτήτης πρέπει να πληρώσει € 0,40 την βραδιά. Προκειμένου λοιπόν να «εισπράξουν» έστειλαν μυστική αποστολή δημόσιους λειτουργούς για να εφαρμόσουν τον νόμο!

Κάθε εξουσία διαθέτει μια ατελείωτη βεντάλια νόμων, ακόμη και ο επανέλεγχος των βιβλίων, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να συγκεντρώσει χρήματα.

Αυτές είναι κυβερνήσεις που δεν διστάζουν να καταληστεύσουν όλους τους πολίτες προκειμένου να επιβιώσουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.