ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Μετά την απειλή των οίκων αξιολόγησης ότι θα επανεξετασθεί ο βαθμός ΑΑΑ της Αυστραλίας, λόγω της αδυναμίας να αναδειχθεί από τις εκλογές της περασμένης εβδομάδας καθαρός νικητής και σταθερό πολιτικό πεδίο, φαίνεται ότι τελικά αναδείχθηκε νικητής. Ο Μπιλ Σόρτεν, ο ηγέτης του Εργατικού Κόμματος, αποδέχθηκε την Κυριακή την ήττα του στις βουλευτικές εκλογές που διεξήχθησαν στην Αυστραλία, ανοίγοντας τον δρόμο για τον σχηματισμό νέας κυβέρνησης από τον απερχόμενο συντηρητικό συνασπισμό του νυν πρωθυπουργού Μάλκομ Τέρνμπουλ.
Αλλά οι πολιτικοί στην Αυστραλία ξέρουν πώς να χώσουν φόρους αντιστρέφοντας τα επιχειρήματα σε όποιον διαφωνεί. Η Αυστραλία εφαρμόζει τώρα μια «φορολογία εγχώριας βίας» σύμφωνα με την οποία θα χρεώνουν κάθε ιδιοκτήτη σπιτιού $ 30 ετησίως για να δημιουργήσουν ένα ταμείο που θα βοηθήσει τα θύματα της ενδοοικογενειακής βίας.

Κάνοντας σύγκριση με τις ΗΠΑ, υπήρχαν περίπου 124 600 000 ιδιοκτήτες σπιτιών στις Ηνωμένες Πολιτείες το 2015, σύμφωνα με τα στοιχεία απογραφής. Σύμφωνα με το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ, υπάρχουν περίπου 960.000 περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας κάθε χρόνο. Αυτό σημαίνει ότι με βάση την ιδιοκτησία, το ποσοστό είναι μόλις 0,77%. Είναι περίεργο ότι προτείνεται ένας γενικός φόρος $ 30 ανά ιδιοκτησία με την αξίωση να βοηθηθεί λιγότερο από το 1% των νοικοκυριών. Ελάτε τώρα να πείτε ότι θα αντιταχθείτε στον φόρο αυτό. Θα δεχθείτε αμέσως τη ρετσινιά ότι υποστηρίζετε την ενδοοικογενειακή βία. Αλλά εάν εφαρμοζόταν αυτό στις ΗΠΑ θα αύξανε τα έσοδα από τους φόρους κατά 3,7 δισεκατομμύρια $. Αυτό συμβαίνει στην Αυστραλία. Τετραπέρατοι πολιτικοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.